Direct naar de inhoud.

Presentatie rapport lichtreflectie langs gemeentelijke en provinciale wegen

Wethouder Jan Bessembinders
Wethouder Jan Bessembinders

STADSKANAAL – De provincie Groningen en de gemeente Stadskanaal hebben onderzoek laten doen naar de invloed van lichtreflectie op de zichtbaarheid van banden en elementenverhardingen langs provinciale en gemeentelijke wegen. Het onderzoek is uitgevoerd op provinciale wegen bij Grijpskerk (N355) en Farmsum (N991) en aan de Atlantislaan en Luxemburglaan in Stadskanaal.

Het rapport van dit onderzoek wordt morgen officieel gepresenteerd op een  bijeenkomst in Museum Restaurant Slaait’nhoes, De Hörn 5 in Onstwedde. Gedeputeerde Mark Boumans en Kanaalster wethouder Jan Bessembinders nemen dan het rapport in ontvangst en plaatsen vervolgens een nieuw ontwikkeld reflecterend bermblok langs de weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-