Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto te water tijdens eenzijdig ongeval in Nieuw Buinen

STADSKANAAL – Zaterdag avond zijn om 19.00 de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig op de kop te water. De traumahelikopter was ook ter plaatse.

In de auto zaten 2 mensen de vrouw (was niet aanspreekbaar) is overgebracht naar het UMCG per traumahelikopter. De man (licht aanspreekbaar) is meegenomen naar het Refaja ziekenhuis.

Het ongeluk vond plaats op de N374 tussen Stadskanaal en Borger, net buiten Nieuw Buinen

Update persbericht 11:00 uur

Borger – Zaterdagavond rond 18.45 uur raakten twee mensen ernstig gewond nadat hun auto op de N374 door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en in een sloot belandde.

Het gaat om een 20-jarige jongen, de bestuurder van de auto, en een 17-jarig meisje, beiden afkomstig uit Nieuw Buinen. Zij reden vanuit Stadskanaal in de richting van Borger en vermoedelijk heeft de bestuurder geprobeerd een stuurcorrectie te doen. Hierdoor belandde het voertuig via de linkerberm in de naastgelegen sloot. Daar kwamen ze tegen een betonnen stuw tot stilstand. Het voertuig lag half op de kop in het water. De twee inzittenden zaten enige tijd bekneld in de auto. Uiteindelijk is de jongeman, licht aanspreekbaar, naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. Het meisje, dat niet aanspreekbaar was, is naar het ziekenhuis in Groningen gebracht.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

3 Reacties op “Auto te water tijdens eenzijdig ongeval in Nieuw Buinen

  1. harold woortman

    ten eerste duim ik voor beide en de beide familie’s dat alles goed komt dus vanaf mijn kant heel veel sterkte! en beterschap natuurlijk!! en vd fotograven verschrikkelijk wat jullie doen ok een ongeluk melden is ok maar niet met zoveel foto’s!! 1 foto lijkt me meer dan genoeg!!

  2. Het meisje is bijgekomen uit haar coma. De jongen heeft een ruggenwervel gebroken.

  3. Waarom één foto? Nu kan men zien wat er allemaal komt kijken.
    Plaatjes zeggen meer dan woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.