Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cultuur-2-Daagse Ubbo Emmius ’14 van start

SAM_1053Ubbo Emmius organiseert ook dit jaar weer op maandag 3 februari en dinsdag 4 februari ’14 de Cultuur-2-Daagse. De Cultuur-2-Daagse is een project waar de Havo 3 en Vwo 3 leerlingen twee dagen lang met cultuur bezig zijn.Elk jaar heeft deze Cultuur-2-Daagse een ander thema. Dit jaar is het thema ‘Orpheus & Eurydice’.
Deze dagen volgen de leerlingen verschillende workshops. Het gaat om de workshops dans, schilderen, taal en beeld, drama, fotografie en ontwerp je eigen lichtbron.Alle workshops worden gegeven door docenten en bovenbouwleerlingen.
Ook bezoeken alle leerlingen een theatervoorstelling (Ken je klassiekers I), die wordt opgevoerd door theatergroep Aluin.Dinsdagavond is er een presentatie avond waar alle leerlingen hun resultaat presenteren aan ouders, broertjes/ zusjes en andere familieleden en/of vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.