Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rijbewijskeuring voor senioren

PagecentrumSTADSKANAAL – Op 19 mei aanstaande wordt er een rijbewijskeuring voor senioren en chauffeurs met rijbewijs C/D/E gehouden in het Pagecentrum. De keuringen voor de verlenging van het rijbewijs zijn er ook enkele weken later op 11 juni. Het Pagecentrum kun je vinden aan de Hoveniersweg (recreatiegebied Pagedal) in Stadskanaal. Voor meer informatie en een afspraak kan er gebeld worden met het landelijk afsprakenburo van regelzorg Rijbewijskeuringen onder: 088-23-300. Je eigen datum prikken voor de keuring kan ook via www.regelzorg.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.