Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste namen Secret Forest Festival zijn bekend: van Tino Martin tot dr. Peacock

Het Secret Forest Festival in 2017 (foto: RTV1)

STADSKANAAL – De organisatie van het Secret Forest Festival heeft vanavond de eerste artiesten voor de editie 2022 bekend gemaakt. Op 9 juli komen zanger Tino Martin, dj-duo Lucas & Steve, dj Dr. Peacock en de muzikanten van Sick Individuals naar Stadskanaal. Later in dit jaar zullen meer namen bekend gemaakt worden.

Het jaarlijkse festival in het pagedal kon de vorige twee jaren niet doorgaan door de coronamaatregelen. Vorig jaar moest het muziekfestijn door aangescherpte maatregelen op het laatste moment nog gecanceld worden. De organisatie geeft aan dat de kaarten van vorige jaren ook voor dit jaar nog geldig zijn.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.