Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groningse Bibliotheken doen mee aan landelijk loyaliteitsprogramma

logo_header_bibliotheekSTADSKANAAL – Vanaf nu krijgen de leden van de Groningse Bibliotheken exclusieve kortingen op een dagje of avondje uit, museumbezoek, cursussen en nog veel meer. De bibliotheekleden kunnen voortaan in maar liefst elf provincies profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen bij diverse instellingen op het gebied van kunst & cultuur, educatie, natuur & recreatie. Alle aanbiedingen zijn te vinden op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Aanbod Groningen

Op Voordeelmetjebiebpas.nl staan inmiddels ruim 20 aanbiedingen in stad en provincie Groningen, waar bibliotheekleden hun voordeel mee kunnen doen. De komende maanden worden daar natuurlijk steeds meer aanbiedingen aan toegevoegd. Met Voordeel met je Biebpas laten de Groningse Bibliotheken zien dat een bibliotheeklidmaatschap meer biedt dan toegang tot een schat aan informatie.

Aantrekkelijk

Het loyaliteitsprogramma is een van de manieren waarop de Bibliotheek het lidmaatschap nog aantrekkelijker wil maken. De Bibliotheek is de plek waar je boeken kunt lenen, maar ook de plek om te studeren of andere mensen te ontmoeten. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Door deelname aan Voordeel met je Biebpas wordt het nu nog aantrekkelijker om lid te zijn van de Bibliotheek.

Korting

Op vertoon van de bibliotheekpas krijgen bibliotheekleden korting op de toegangsprijs van onder andere het familiepark Nienoord in Leek, het Openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum en Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal. Maar er zitten ook workshops, concerten en voorstellingen in het aanbod van Voordeel met je Biebpas, zoals het festival Terug naar het begin in Appingedam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.