Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Viswedstrijd voor kinderen geslaagd

Foto: Bewonersplatform Maarsstee

Foto: Bewonersplatform Maarsstee

STADSKANAAL – Op woensdag 21 mei heeft het kinderwerk Maarsstee/Maarswold een viswedstrijd georganiseerd voor de jeugd tot 13 jaar. Tien kinderen hebben meegedaan, die allemaal een visvergunning 2014 van het Buurtcentrum Maarsstee kregen. Plaats van handeling was de vijver bij de duiventil in Maarsstee tussen de Luxemburglaan en de Navolaan.

Alle kinderen hebben een of meerdere vissen gevangen, vooral ruisvoorntjes. Maar het belangrijkst was natuurlijk de pret aan het water en ook het mooie weer droeg bij aan een heel fijne middag. Als een toffe buurtbewoner dan ook nog ijsjes komt brengen kan de middag niet meer stuk.

In totaal zijn er 47 vissen gevangen. Met zeven vissen werd Sanne Rosing derde, Remco Rosing met 11 vissen tweede en onbetwiste winnaar was Jouy Tjapkers met 14 vissen. Alex Klaver won de prijs voor de grootste vis met een ruisvoorn van 20 cm.

Op woensdag 3 september is er wederom een viswedstrijd voor kinderen, georganiseerd door Buurtcentrum Maarsstee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.