Direct naar de inhoud.

Jimmy’s in de S-Express!

  • door:
  • op:

jimmysS-Express – Dat de programmamakers van de vrijdagavondshow “De S-Express” er ook voor de jongeren uit Stadskanaal en omgeving zijn wist je natuurlijk al. Met ingang van vrijdag 6 juni gaan ze nog een stapje verder. De samenwerking met Jimmy’s is een feit!

Jimmy’s is een bruisende jongerenorganisatie, waar jongeren fysiek en online terecht kunnen met al hun vragen en ideeën. Waar ze kunnen samenwerken en uitgedaagd worden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

“Wie weten eigenlijk het best wat jongeren nodig hebben? Waarmee ze op weg geholpen kunnen worden? En op welke manier? De jongeren zelf. Wat jongeren niet altijd weten is hoe ze dingen voor elkaar moeten krijgen. En dat ze meestel meer kunnen dan ze zelf denken. Voor deze jongeren is er Jimmy’s.”

Jimmy’s is een coproductie van jongeren en professionals. Het aantal vestigingen groeit gestaag. Zodat iedere jongere in Nederland straks makkelijk toegang heeft tot Jimmy’s. Daarbij wordt veel samengewerkt met bedrijven en organisaties.

Bij Jimmy’s staan jongeren centraal, maar dan ook echt. Niet alleen door ze te betrekken, maar door ze zoveel zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid te geven dat ze ‘mede-eigenaar’ worden. Als jongere kun je op allerlei manieren bijdragen aan Jimmy’s.

Vrijdag 6 juni schuiven Mariel Dijkhuizen en Esmae Weyzig van Jimmy’s Stadskanaal aan in de vrijdagavondshow van RTV-Stadskanaal.
Interesse in Jimmy’s als jongere, ouder, bedrijf, organisatie of particulier?  Dan is vrijdag 6 juni wellicht jouw moment!
Eventuele vragen kunnen vanaf nu al gesteld worden via s-express@rtvstadskanaal.nl. Uiteraard worden deze discreet behandeld.
Opmerkingen, aanvullende informatie en verzoekjes zijn natuurlijk ook meer dan welkom op bovenstaand e-mailadres.

Tot vrijdag?!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal