Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mark Pot uit Stadskanaal zaterdag op TV Zapp

Mark Pot, Monique Smit, Dave Dekker

Mark Pot, Monique Smit, Dave Dekker

STADSKANAAL – De 19-jarige Mark Pot uit Stadskanaal is zaterdag 7 juni a.s. te zien het  tv-programma Kidstop20 van Zapp. Mark, geboren en getogen in Stadskanaal en nu student aan de Herman Brood Academie in Utrecht, heeft een nummer opgenomen met de 16-jarige Dave Dekker, bekend van de musical Ciske de Rat en The Voice Kids.

Het liedje “Ik kijk in je ogen”, is geschreven door Jamie Snoek, een klasgenoot van Mark, en is geproduceerd door Erik van Tijn en Jochem Fluitsma in de Soundwise Studio in Amsterdam. Inmiddels is er een videoclip opgenomen die is geregisseerd door Hugo Metsers jr. De aflevering, die gepresenteerd wordt door Monique Smit, zal worden uitgezonden op zaterdag 7 juni a.s. om 8.10 u. en de herhaling is zondag 8 juni om 15.00 uur, beide keren op Nederland 3.
Zeer binnenkort zal het nummer officieel  uitgebracht worden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.