Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Trekker-Trek Stadskanaal-Noord op 28 Juni

Trekker-Trek Scheepswerfkade Stdsk Nrd 29-06-13STADSKANAAL – Het 10-jarig trekker-trek evenement van vorig jaar is een groot succes gebleken. Het bestuur van Trekker-Trek Stadskanaal-Noord heeft er daarom voor gekozen om de succesformule voort te zetten en het programma verder uit te breiden.

De wedstrijden zullen wederom in het begin van de middag starten met dit jaar voor het eerst meer dan 100 deelnemers en met een avondprogramma met muziek en een optreden van Arjen Boltjes worden afgesloten.

Als extra attractie zullen er tijdens deze dag helikoptervluchten mogelijk zijn. Op dit moment zijn er nog een paar tickets te reserveren tegen een gereduceerd tarief van € 35,– p.p., daarna zal het tarief € 39,– p.p. bedragen. Nu te reserveren via dhr. P. Kanninga, tel: 06-55120314.

Onze vrijwilligers verzorgen de catering en ook aan de jeugd is gedacht in de vorm van een gratis mini-trekker-trek met prachtige bekers en een stormbaan van maar liefst 18 meter. Om een zo breed mogelijk publiek van dit evenement te laten genieten blijft de toegang tot het evenement gratis.

Locatie: Ijsbaanterrein Eendracht, Scheepswerfkade 62A, Stadskanaal. Meer info: www.stadskanaalnoord.nl

Poster 2014 Trekkertrek

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.