Direct naar de inhoud.

Ben the Banjoman zorgt voor gezelligheid in centrum Stadskanaal

  • door:
  • op:
www.banjoman.nl
F: banjoman.nl

STADSKANAAL – Zaterdag tussen 13.00-en 16.30 uur komt Ben the Banjoman opnieuw naar Stadskanaal. Op zijn paard rijdt hij rond door het centrum van Stadskanaal en doet het winkelende publiek versteld staan! Op ludieke wijze weet hij een ieder te vermaken met echte country toppers, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

Zijn paard geniet ook zichtbaar van de vrolijke, muzikale klanken en beweegt zich voort al knikkend met het hoofd op het ritme van de muziek! Ben the Banjoman wordt het winkelende publiek aangeboden door de Centrum Winkeliers en de Algemene Handelsvereniging Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal