Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nu al 1000ste boot door Het Stadskanaal

Archief (RTVS)

Archief (RTVS)

STADSKANAAL – Gisterenmorgen werd de duizendste boot tijdens het vaarseizoen 2014 verrast door een bloemetje bij de Europabrug. Familie Van der Wijl uit Puttershoek werden met hun boot aangehouden door brugwachter Job Loots die verantwoordelijk is voor de bediening van de bruggen over het Stadskanaal. Vervolgens kregen mevrouw en meneer Van der wijl een mooie bos bloemen en enkele cadeaus aangeboden door wethouder Francis Boen (PvdA).

Er komen en passeren steeds meer vaarrecreanten dankzij de nieuwe Veenvaart verbinding tussen Erica en Ter Apel. De schippers kunnen bij nadering van een brug in het Stadskanaal  direct doorvaren. De eerder ingevoerde konvooivaart is namelijk afgeschaft. Ook op zondag gaan de bruggen en sluizen gewoon open.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.