Direct naar de inhoud.

Poiesz koopt twee supers in gemeente Stadskanaal

  • door:
  • op:

Poiesz supermarktSNEEK – Het Friese supermarktketen Poiesz neemt vijf supermarkten van Jumbo over in het noorden van het land. Het gaat om vier C1000-supermarkten en één Jumbo. Dat heeft Poiesz vandaag bekendgemaakt. Het gaat om de C1000-supermarkten in Musselkanaal (Dirk de Ruijterstraat), Norg (Brinkhofweide), Stadskanaal (Velingspad) en Heerenveen (Jister) en de Jumbo-supermarkt in Veendam (Kerkstraat). Poiesz Vastgoed heeft het eigendom verworven van de winkelpanden waarin de overgenomen supermarkten in Norg, Stadskanaal en Heerenveen zijn gevestigd.

 

Toegevoegde waarde
De winkels worden gefaseerd overgenomen door Poiesz, een operatie die uiterlijk op 1 mei 2015 wordt afgerond. Het volledige personeel van de winkels verhuist mee naar de nieuwe eigenaar. Eerder nam de Friese keten in 2010 al zeven supermarkten over van Jumbo. ‘In alle gevallen zijn de eerdere overnames van toegevoegde waarde gebleken en ook nu twijfelen we er geen seconde aan dat de vijf nieuwe filialen van meerwaarde zullen zijn voor ons prachtige bedrijf”, aldus algemeen directeur Piet Smit van Poiesz.

De supermarktketen heeft op dit moment 64 winkels in het Noorden van Nederland. De meeste daarvan staan in Friesland. Poiesz heeft in Oost-Groningen alleen een vestiging in Nieuwe Pekela.

Surf hier naar Poiesz

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal