Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mannen aangehouden bij festival Boerenrock

Archief foto: M. Dol - RTV-S

Archief foto: M. Dol – RTV-S

Drouwenermond – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee broers aangehouden op het festvial Boerenrock in Drouwenermond.

Een 24-jarige man uit Stadskanaal was aan het einde van het festival recalcitrant aanwezig op het festivalterrein. Zo probeerde hij bij de uitgang een vlag te vernielen. Toen hij hier door agenten op werd aangesproken, reageerde hij opstandig. Agenten sommeerden de man het terrein te verlaten.

Hierbij gooide hij nog modder in de richting van de agenten. Vervolgens stapte de man in een auto. Vanuit de auto schreeuwde hij beledigende woorden en maakte hij beledigende gebaren in de richting van de agenten. De man kroop vervolgens vanuit het raam half over het dak en bleef recalcitrant in de richting van de agenten. Uiteindelijk was de maat vol en is de man aangehouden. Het 21-jarige broertje van de man probeerde de aanhouding te beletten. Na diverse waarschuwingen werd ook hij aangehouden. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.