Direct naar de inhoud.

Knoalster aangehouden na rellen in Stad

  • door:
  • op:
ANP via RTV Noord

GRONINGEN/STADSKANAAL – Een 18-jarige man uit Stadskanaal is aangehouden na verschillende vernielingen die hij had gedaan tijdens de rellen die zondagavond in de stad Groningen plaats vond. Daarnaast zijn ook een man uit Winschoten en twee tieners (15 en 13 jaar) opgepakt. Dat maakte de politie maandagmiddag bekend.

De politie is een onderzoek gestart naar de rellen van zondagavond, waarbij ook de Mobiele Eenheid moest optreden. De politie denkt dat er nog meer aanhoudingen zullen volgen.

Aan het begin van de zondagavond trokken meerdere groepen (voornamelijk jongeren) de binnenstad in en pleegden vernielingen aan meerdere winkelruiten en een bushokje. In de vestiging van opticien Greving en Greving aan de Grote Markt hebben plunderingen plaatsgevonden. Ook keerden zij zich op een gewelddadige manier tegen de politie.

De politie is nog steeds op zoek naar mensen met meer informatie over de ongeregeldheden. Informatie delen met de politie kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via meldmisdaadanoniem.nl of via telefoonnummer 0800-7000.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal