Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klap tot klap zoekt bestuurlijke versterking

klaptotklapSTADSKANAAL – De stichting Klap tot Klaploop zoekt versterking van haar bestuur. Vanwege drukke werkzaamheden heeft de secretaris van het bestuur onlangs deze functie beschikbaar gesteld.

Onze penningmeester heeft aangegeven dat ze na afloop van de 25e editie, 6 april 2015, de functie beschikbaar stelt en tot slot is het bestuur op zoek naar een 2e wedstrijdsecretaris, die Jan Prummel gaat assisteren. De afgelopen vijf jaren is de deelname aan de loop sterk toegenomen waardoor de taak van de wedstrijdsecretaris, omvangrijker is geworden. Wij zijn dus op zoek naar drie nieuwelingen die voor dit belangrijke sportieve evenement een warm hart hebben en willen samenwerken in een enthousiast bestuur. Voor verdere vragen en inlichtingen kan men voor de functie van 2e wedstrijdsecretaris contact opnemen met Jan Prummel (0599 616 488) en voor de overige twee functies staat voorzitter Jaap Duit (0599 617 665) u graag te woord. U kunt uw reactie ook sturen naar info@klaptotklaploop.nl Wij nemen dan contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.