Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Trio aangehouden na zware mishandeling in Stadskanaal

politie_boeien
STADSKANAAL – Drie mannen (16, 18 en 21) uit Sappemeer, Stadskanaal en een klein dorp in de gemeente Aa en Hunze zijn gearresteerd voor de mishandeling van twee jongens nabij discotheek Fox in Stadskanaal in de nacht van 14 op 15 augustus.

De slachtoffers (17 en 18) uit Stadskanaal en Onstwedde werden door de drie geslagen en geschopt tegen hoofd en lichaam, ook nadat ze op de grond lagen. Daarbij liep de jongste ernstige verwondingen op aan zijn bovenbeen en kaak. De 18-jarige raakte gewond aan zijn hoofd.

Het motief van de aanvallers is niet duidelijk. Overmatig alcoholgebruik heeft zeker een rol gespeeld.

Twee verdachten (16 en 21 jaar) zijn voorgeleid voor de rechter-commissaris. Deze besloot om beide verdachten in ieder geval 14 dagen in bewaring te stellen. De derde 18-jarige verdachte werd in afwachting van zijn rechtszaak in vrijheid gesteld. Het trio wordt openlijke geweldpleging en zware mishandeling ten laste gelegd.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.