Direct naar de inhoud.

Unieke samenwerking 5 basketbalverenigingen bij PreSeasonTournament (PST)

  • door:
  • op:

BasketbalMUSSELKANAAL – Niet alleen het te houden basketbaltoernooi op 6 september 2014 op twee lokaties is bijzonder. Zeker ook het feit dat 5 verenigingen uit Zuid-Oost Groningen elkaar opzochten maakt dit een uniek evenement in de Basketbalgeschiedenis van NBB-Noord.

“Basketballverenigingen: Aquila uit Veendam, Jahn2 uit Stadskanaal, Millwings uit Winschoten, MSK uit Musselkanaal en Pekel Sharks uit Oude Pekela werken samen voor dit toernooi”, zegt coördinator Wim Wessels.

Wessels: “Er zijn het afgelopen jaar al positieve resultaten geboekt met het opleiden van trainers, het opleiden van scheidsrechters en het uitwisselen van beleid. Vanuit de gedachte: Samen sta je sterk; En 2 weten meer dan 1; gaat het betrokken verenigingen in eerste instantie om de sport Basketball in Zuid-Oost Groningen te promoten en versterken”.

Aan de eerste uitvoering van het PST doen 25 teams mee. Het jeugdtoernooi begint vanaf 9:00 uur in de Wildervanckhal te Veendam. De senioren- en herenU22 teams spelen middags vanaf 15:30 uur in Het Pagecentrum. Gezelligheid en sportiviteit is een belangrijk ingrediënt voor alle deelnemers. Voor alle teams is dit een mooie opstap naar de start van het seizoen 2014/2015. Voor de meeste teams begint de competitie vanaf 19 september. De organisatoren hopen op een succesvol verloop. En dat het toernooi mag uitgroeien naar een grotere vorm in de toekomst. Zie ook de website www.preseasontournament.com en de websites van de deelnemende verenigingen.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met:
Organisatiecomité:

Jeroen Hooijer – Aquila- j.hooijer@fidarda.nl / http://www.bvaquila.nl
Gosse Alserda – Jahn2- g.alserda@gmail.com / http://www.bvjahn2.nl
Marc de Hei – Millwings- tc@millwings.nl / http://www.millwings.nl
Wim Wessels- MSK – jwwessels30@ziggo.nl / http://www.mskbasketbal.nl
Stefan Flantua – PekelSharks- sflantua@hotmail.com / http://www.pekelsharks.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal