Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Presentatie wijkbijeenkomsten Maarswold op dinsdag 23 september 2014

maarswoldSTADSKANAAL – In de wijk Maarswold te Stadskanaal zijn het afgelopen jaar, vanaf november 2013 t/m mei 2014 een vijftal wijkbijeenkomsten gehouden. Met thema’s als “Sociaal & Veilig, Groene Assen/Infrastructuur, Jeugd, Kleur & Fleur en Wonen” zijn alle buurtbewoners uitgenodigd om actief mee te praten, te denken en te doen om de wijk Maarswold weer een bloeiende en inspirerende buurt te laten zijn. Op dinsdag 23 september a.s. van 16.00 – 20.00 uur wordt tijdens een inloopbijeenkomst een presentatie gehouden. Bewoners van de wijk zijn hartelijk welkom tussen 16.00 – 20.00 uur aan de Utrechtselaan 4b.

Het is nu tijd om in de wijk Maarswold de volgende stap te laten maken: hoe worden alle ideeën en plannen omgezet naar concreet te realiseren projecten samen met o.a. gemeente Stadskanaal en Lefier Wonen. De uitkomsten van de vijf thema’s, samen met jonge kinderen, (jong)volwassen en oudere wijkbewoners gecreëerd, worden tijdens de bijeenkomst door de Wijkraad gepresenteerd.

De uitgebreide verslagen van de bijeenkomsten “Sociaal & Veilig, Groene Assen/Infrastructuur, Jeugd, Kleur & Fleur en Wonen” kunt u vinden op www.stadskanaalportaal Maarswold. U kunt ze ook opvragen via maarswoldactief@stadskanaalportaal.nl. In het wijklokaal liggen exemplaren voor u klaar. De werkgroep Wijkvisie maakt de komende periode van deze vijf werkbijeenkomsten voorstellen voor het programma en de projectenagenda van de wijk Maarswold. De resultaten vormen de start voor het gesprek met de diverse wijkpartners voor de uitvoering van maatregelen en activiteiten in de wijk.

Natuurlijk wordt ook tijdens deze inloopbijeenkomst om uw mening gevraagd. Aan de hand van de laatste “Nieuwsbrief: Maarswold voor visie en doen!” wordt u nog eens om uw uitdrukkelijke mening gevraagd. Hiervoor kunt u een kleine vragenlijst invullen. Mocht het zijn dat u uw ideeën en aanvullingen voor de wijk Maarswold niet in resultaten heeft teruggezien, of dat u door bezoek aan steden en dorpen tot nieuwe inzichten bent gekomen voor onze buurt, kunt u tijdens de bijeenkomst op 23 september a.s. al uw bruisende ideeën en suggesties inleveren in de “Geef mijn portie maar aan Fikkie”-bak! Deze ideeën en opmerkingen worden meegenomen in de verdere gesprekken met de diverse ketenpartners.

Daarnaast zal ook de gemeente haar visie op de wijk Maarswold geven. En wellicht heeft Lefier na grondige reorganisatie ook nog nieuws te melden over het huidige huizenaanbod. Wilt u met een van deze ketenpartners in gesprek, kom dan naar de inloopbijeenkomst van 23 september a.s.

Maarswold Actief

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.