Direct naar de inhoud.

Coverband uit Musselkanaal live via RTVS – Bedstee of Betstay?

  • door:
  • op:
Zie ook: Betstay.nl
Zie ook:  Betstay.nl

RTV STADSKANAAL – (video) – Betstay is onstaan, tijdens de reunie van CHAPERON in 2011. Hans Toutenhoofd en Erik Eikens kwamen elkaar weer tegen, nadat ze in een grijs verleden al eens samen muziek gemaakt hadden.Tekke Withaar werd gevraagd om mee te doen en er werd lekkere muziek gemaakt tijdens de repetities.Toen Lucia Ots-Koorn zich ook nog meldde om te willen zingen, werd het allemaal wat serieuzer. De lat kwam hoger te liggen en de repetities frequenter. Lucia stelde wel als voorwaarde, voor ze definitief bij de band kwam, dat het wel moest klikken! Waarop de heren tegen elkaar zeiden; “wedden dat ze blijft”. In het Engels = bet she stays —> Betstay.

Afgelopen vrijdagavond, in het radioprogramma ‘S-express‘, kon je een uur lang live luisteren naar de coverband Betstay uit Musselkanaal. Dorien, Alex en Bertjan keken hun ogen uit want de band had werkelijk alles meegenomen. Van saxofoon tot drumstel. Kisten vol bedrading en snoeren, geluidversterkers en nog veel meer. Goed dat Eurodisc weer aanwezig was om de (muzikale) eindjes aan elkaar te knopen zodat het allemaal weer gelikt in de ether klonk. De band speelde songs van Amy Winehouse, CCR tot de Basebals maar ook eigen repertoire.

Video: Betstay met een medley met CCR oldies

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal