Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dubex-spuitmachine uitgeroepen tot de beste gewasbeschermer

DUBEX Stadskanaal

DUBEX Stadskanaal en winnaar P.v. Kempen

STADSKANAAL – De winnaar van de titel ‘Beste Gewasbeschermer 2014’ maakt gebruik van een zogeheten ‘Dubex-spuitmachine’. Winnaar is Pieter van Kempen uit Oude-Tonge. Hij heeft een 46 meter brede Dubex Mentor met 4000 liter tankinhoud. Agrarisch vakblad ‘De Boerderij’, organisator van deze verkiezing, heeft bij de jurering onder andere gekeken naar een zo effectief mogelijk middelengebruik, een zo laag mogelijke milieubelasting en een zo groot mogelijke veiligheid.

De Dubex-spuit voldoet ook aan deze eisen. Zo is de spuitmachine van maatschap Van Kempen uitgerust met sectie-gestuurde GPS en elektrische kantdoppen. Het winnen van de titel Beste Gewasbeschermer 2014 door een van de gebruikers, ziet Dubex Stadskanaal als een bevestiging dat zij hiermee de goede weg is ingeslagen.

Pieter van Kempen heeft hiermee onder andere een quad gewonnen. Ook Dubex heeft hem in het zonnetje gezet. Op de stand van Dubex ontving hij uit handen van de directeur, Nico Dubbelboer, een drankenpakket.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.