Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Max van den Berg en Jannes in Musselkanaal

Lint MusselkanaalMUSSELKANAAL – Donderdag 2 oktober is er een groot pleinfeest in Musselkanaal. De gemeente Stadskanaal, de partners van MFA Lint (Welstad, Zorggroep Meander, Biblionet Groningen en de NOVO), Dorpsbelangen Musselkanaal en de Handelsvereniging Musselkanaal hebben de opening van Lint en het gereedkomen van het geheel vernieuwde Willem Diemerplein aangegrepen voor een groot openingsfeest voor alle inwoners van Musselkanaal.

Max van den Berg

Max van den Berg

De officiële opening van zowel Lint als het plein door CdK Max van den Berg en burgemeester Baukje Galama wordt omlijst met theater en acrobatiek. Start van de opening is om 14.15 uur. Na de feestelijke opening gaan de festiviteiten op het plein door, met onder meer een optreden van Jannes, Sharon Doorson, Papi di Grazzi en meer muzikale bijdragen verzorgt door Simone FM. Vooral de openingshandeling met theater/acrobatiek belooft erg spectaculair te worden.

Lint en het vernieuwde plein geven een impuls aan het centrum van Musselkanaal. Het vernieuwde plein biedt met de daarop geplaatste voorzieningen (waaronder een podium) mogelijkheden voor cultuur, ontspanning en ontmoeting. In Lint, de multifunctionele accommodatie, bevinden zich zorg- en welzijnsvoorzieningen, buurthuis de Kameleon, de bibliotheek, een restaurant, en eveneens voorzieningen voor recreatie en ontmoeting.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Max van den Berg en Jannes in Musselkanaal

  1. Volgens mij wordt het een mooi feest en ook gelijk het begin van de winkelweek

  2. Ik heb zo een zin in 2 oktober jannes komt en het is mijn verjaardag kan me geen mooiere verjaardag wensen groetjes van een grote jannes fan

  3. Hoe laat komt jannes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.