Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie zoekt fotograaf van aanrijding

politie-autoOnstwedde – De politie is op zoek naar een jongeman die een foto heeft gemaakt na een aanrijding in Onstwedde.

Deze aanrijding vond plaats op woensdagmiddag omstreeks 14.00 uur in de Dorpsstraat ter hoogte van supermarkt C1000. Daar werd een geparkeerde zwarte Volkswagen Golf aangereden door een grote grijze personenauto met daarachter een aanhangwagen gekoppeld.

De veroorzaker reed hierna door. Een getuige nam het kenteken van de veroorzaker op en bevestigde deze achter de ruitenwisser van de auto van de benadeelde. Helaas bleek het kenteken onjuist te zijn opgenomen. Een jongeman heeft ten tijde van het ongeval foto’s genomen van de ontstane situatie. De politie wil hem graag spreken omdat de foto’s mogelijk kunnen helpen de veroorzaker te vinden. Hij kan bellen met 0900-8844.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.