Direct naar de inhoud.

Dierenballonnenoplaatdag op 4 oktober

  • door:
  • op:

Dierenballonnenoplaatdag in 2013
Dierenballonnenoplaatdag in 2013
STADSKANAAL – Morgen, zaterdag 4 oktober, is het weer Dierendag. Evenals vorig jaar organiseert het Kinderwerk Maarsstee/Maarswold samen met het Buurtcentrum Maarsstee de ‘dierenballonnenoplaatdag’. Een ballonnenwedstrijd voor huisdieren.

Alle kinderen (jong en oud!) mogen voor hun geliefde huisdier, wat voor soort of ras dan ook, een ballon oplaten. Op het naamkaartje komt de naam van het huisdier en het adres van de eigenaar.

Hoe werkt het? A.s. zaterdag is het Buurtcentrum Maarsstee vanaf 10:00 uur geopend. Daar kunnen kinderen hun huisdier opgeven en het naamkaartje aan een ballon bevestigen. ’s Middags om 14:00 uur worden de ballonnen opgelaten op het grasveld bij de duiventil in Maarsstee. Als iemand op dat tijdstip verhinderd is, mag degene toch gewoon een kaartje laten maken. Anderen laten dan ’s middags de ballon op. Voor de drie winnaars zijn er smulpakketten te verdienen.

Opgave VOORAF op de facebookpagina van Buurtcentrum Maarsstee of via email bij Mathilde Rosing: mrosingsiebring@gmail.com of info@maarsstee.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal