Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepkwekerij met 4500 stekken in Bourtange

hennepstekjesBourtange – De politie heeft woensdagmiddag in een boerderij aan de Vlagtwedderstraat een hennepkwekerij aangetroffen. In de schuur stond een growtent met 4500 stekken en er stonden 110 moederplanten.

De 28-jarige bewoner is aangehouden, even als een 27-jarige vrouw uit Anna Paulowna, die aanwezig was. De installatie is ontmanteld en afgevoerd.

Een geldbedrag van enkele duizenden Euro’s dat is aangetroffen, is ook in beslag genomen. Een 64-jarige man uit Bourtange werd ook aangehouden. Hij kwam op de fiets langsrijden en vond dat de politie het fietspad blokkeerde. Tijdens een woordenwisseling sloeg hij een van de agenten tegen het hoofd. Hij is meegenomen voor verhoor; hetzelfde geldt voor de twee verdachten van de hennepkwekerij.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.