Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vier genomineerden startersprijs Stadskanaal

Startersprijs (F: Stadskanaal.nl )

Startersprijs (- F: Stadskanaal.nl )

STADSKANAAL – Vier veelbelovende ondernemers uit de gemeente Stadskanaal maken weer kans op de startersprijs Gemeente Stadskanaal. De startersprijs is een aanmoedigingsprijs van de gemeente. De bedrijven Droomtrappen, Van Beilen Makelaars, Hoving Hekwerk en Rotondereclame.nl zijn de genomineerden en maken aanspraak op de hoofdprijs. Op 5 november is de uitreiking hiervan tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland in Martiniplaza Groningen. Met het uitreiken van deze jaarlijks terugkerende prijs wil de organisatie, bestaande uit de gemeente Stadskanaal en de Vereniging van Bedrijven in de Kanaalstreek (VVBK), veelbelovende ondernemers uit de gemeente Stadskanaal een extra stimulans geven. Vorig jaar was de winnaar van de startersprijs Buffetrestaurant De Rode Loper.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.