Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sint & Piet komen in Stadskanaal! Zaterdag 15 november a.s. is het weer zover!

SinterklaasSTADSKANAAL – Sinterklaas komt om ongeveer 12.45 uur met de trein aan op het perron van Museumspoorlijn S.T.A.R.
Vanaf 12.00 uur is een DJ aanwezig bij de S.T.A.R. om met de kinderen te zingen en te springen en de Sint en zijn gevolg bij aankomst te verwelkomen. ( RTV Stadskanaal is er live bij )

Om 13.30 gaat Sint met zijn Hoofdpiet aan boord van trekschuit “De Snikke” (Pakjesboot) en alle andere Pieten zullen onder begeleiding van muziekkorps Crescendo naar het centrum van Stadskanaal lopen.

Marching BandCon Spirito staan samen met de kinderen de Sint en zijn knechten te verwelkomen bij de aanlegsteiger van Santing Damesmode aan de Hoofdstraat.

Daar aangekomen stapt de Sint en zijn Hoofdpiet in een open wagen en vervolgt zijn weg via de Hoofdstraat, Beneluxlaan, AH-plein naar het Raadhuisplein. Aankomst op het plein +/= 14.45 uur.
Inmiddels zijn op het Raadhuisplein Pieten en de band Applemoose gearriveerd om samen met de kinderen te wachten op de komst van de Sint en zijn Knechten.

De Pieten zijn in een vrolijke bui en dat belooft wat!!!

Natuurlijk ontbreken onze burgemeester, mevrouw Galama en de voorzitter van
De Algemene Handelsvereniging en Centrum Stadskanaal de heer Klaas-Jan Havinga niet op dit belangrijke feest. Beide worden door de heer Marcel Nieuwenweg verwelkomd.

Om 15.15 zullen de kinderen van Acrogym Jahn2 op het podium staan en er gezellig op los dansen.

Tegen 15.45 uur zullen de Sint en zijn Knechten na een vermoeiende dag voor de Sint Stadskanaal weer verlaten om op woensdag 19 november tussen 14.00-en 16.00 uur aanwezig te zijn in de Kanaalpassage om samen met de kinderen op de foto te gaan. Dan zal ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats vinden
Sint en zijn knechten kijken weer uit naar hele gezellige dagen met de kinderen.

Blijf ons volgen via de regionale kranten, twitter facebook en op de site van de Centrum Winkeliers en de Algemene Handelsvereniging: www.winkels-stadskanaal.nl

Tijdens de komende feestdagen kunt u in het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.