Direct naar de inhoud.

Wild Wild West – Zaterdag 15 november in JSDB

jeugdsoosONSTWEDDE – Wanted!
We want you for the wild wild west in JSDB!
Zaterdag 15 november komt het wilde westen naar het Noorden, en welteverstaan in jeugdsoos ‘De Boerderij’. Voor deze avond zal de soos worden verbouwd tot een echte saloon waar cowboys en indianen samen een drankje drinken aan de bar.

Tijdens deze avond zullen er platen gedraaid worden die je helemaal doen denken aan het wilde westen. ‘Country Roads’, ‘Kom pak je lasso maar’ en vele andere knallers van het wilde westen! Ook zullen er zeker een paar top-40 platen voorbijkomen om de sfeer er lekker in te houden.

Heb je zin om je cowboy laarzen aan te doen of je indianentooi op te zetten? Dit is je kans! Kom zaterdag 15 november naar jeugdsoos ‘De Boerderij’! De deuren zullen om 20.30 uur geopend zijn. De entree is voor pashouders gratis en voor niet-pas houders €3,-.
Ook in de soos is alcohol alleen toegestaan boven de 18.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-