Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaalster schrijft autobiografie

Cover roodSTADSKANAAL – Lag het aan de perenvla? – In therapie voor angst en een fobie. Dit  boek vertelt het verhaal over de zoektocht naar de oorzaak en een oplossing voor een irreële angststoornis. Een verhaal dat naast therapie-ervaringen ook een kijkje geeft in de keuken van een fulltime fobielijder.

De schrijfster Alie van der Laan uit Stadskanaal: “Ik groeide op in de provincie Groningen, waar ik na mijn studie agogiek mijn draai vond als creatief-therapeut in een streekziekenhuis. Toen de irreële angst zich aandiende, moest ik mijn baan opgeven en startte een zoektocht naar een verklaring en een oplossing voor mijn probleem. Tijdens deze zoektocht volgde ik de opleidingen voor onder andere gesprekstherapeut, hypnotherapeut en magnetiseur. Aan het einde van deze enerverende reis was het schrijven van een boek een logische stap. Doelstelling? Al is er maar één die na het lezen van mijn boek drie stappen voorwaarts maakt”!

Recenties

“Lag het aan de perenvla is het levensverhaal van Alie van der Laan, die zichzelf zo bang maakte dat ze jarenlang niets meer alleen durfde te ondernemen. Irreële angststoornis heet dat. Met een verrassende nuchterheid en een dosis droge humor vertelt Van der Laan openhartig over haar moeizame zoektocht naar de oorzaak en de oplossing van haar fobie. Een slopende reis door een moeras van therapieën en twijfels. Voor fobielijders een ‘feest’ van herkenning en voor buitenstaanders verhelderend.” – Harm-Jan Riksen – Docent /musicus

“Van der Laan laat je naar haar film kijken op een manier die impact heeft. Iedereen met een fobie zal zich in dit boek herkennen. Ik heb het in één adem gelezen.”  – Pieter Frijters – Frijters Mindtuning

Boekenlegger-achterzijdeTitel: Lag het aan de perenvla?
Uitvoering: Paperback
Formaat: 12,5 x 20 cm
Aantal pagina’s:156
ISBN nummer: 9789402212303

Auteur: Alie van der Laan
Uitgeverij: Boekscout Soest boekscout.nl
Verkrijgbaar bij Boekscout, the Read Shop Stadskanaal, Bol.com en verder bij alle erkende boekhandels

Wethouder Peter Gelling

Wethouder Peter Gelling

Guus Bruining

Guus Bruins (Refaja)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.