Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee mannen aangehouden afgelopen nacht

politie_boeienStadskanaal – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Stadskanaal twee mannen aangehouden.

Agenten kregen een melding van onenigheid in het centrum van Stadskanaal en reden door de Hoofdstraat. Daar zagen ze een 19-jarige man uit Stadskanaal wegrennen. Agenten konden de man tot stoppen brengen. Er was echter geen gesprek met hem te voeren.

Hij bleef schreeuwen en zich vervelend gedragen. Ook weigerde hij aanwijzingen van de agenten op te volgen. Hij is uiteindelijk aangehouden voor het niet opvolgen van de aanwijzingen. Een tweede man, een 19-jarige man uit Nieuw-Buinen, bemoeide zich met deze aanhouding. Hierbij uitte hij diverse beledigingen in de richting van de agenten. Hij is aangehouden voor belediging.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.