Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

kerstmarkt St. Josephschool groot succes

kjerstmarkt zandbergZANDBERG – Gisteren is op de St. Josephschool in Zandberg weer de traditionele Kerstmarkt gehouden. Op deze druk bezochte gezellige markt kwam je helemaal in de Kerstsfeer. Ook dit jaar werden er prachtige Kerststukken voor een schappelijke prijs verkocht.

 

Naast de Kerststukken werden er door de kinderen ook taarten, cupcakes, worst en andere lekkernijen aan de man gebracht. Voor de kinderen was er een grabbelton, touwtrekken en natuurlijk mocht de verloting niet ontbreken. Oliebollen, snert, broodje rookworst en ook een gezellige borrel waren er te verkrijgen. Geweldig dat er zoveel enthousiaste mensen waren. De opbrengst van de Kerstmarkt komt geheel ten goede aan de kinderen van de St. Josephschool en de peuterspeelzaal. [ foto: msktje ]

St Josephschool kerstKerst St Josephschool Zabdbergkerstmarkt St Josephschool

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.