Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onstwedders succesvol met kür op muziek

Foto: Patrick Trijbels met zijn Amerigo

Foto: Patrick Trijbels met zijn Amerigo

ONSTWEDDE – De Dressuur Competitie Indoor Groningen trekt altijd veel deelnemers. Zo ook leden van Paardensportvereniging De Driesporen uit Onstwedde. En ook dit jaar weer met veel succes. PSV De Driesporen vaardigt maar liefst 4 deelnemers af naar de finales van Indoor Groningen waar ze een kür op muziek gaan rijden.

Bij de pony’s was het de jongste deelnemer aan DCIG, de 8 jarige Patrick Trijbels (Boven Pekela), die zich met zijn pony Amerigo zeer overtuigend plaatste voor de finale in de klasse L1 dressuur voor ABC pony’s. Hij was de winnaar van zijn rubriek na 3 selectiewedstrijden. In de klasse L2 dressuur wist Cindy Stooker (Onstwedde) met haar paard Fly Away de finales te bereiken, net als Lukien Kruiter (Onstwedde) met Domantha in de klasse M2 dressuur. Ook Jarmilla Peterson (Wedde) komt met Woody aan de start, maar dan in de dressuur klasse ZZ Licht.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.