Direct naar de inhoud.

Drie januari Nieuwjaarsduik in zwembad Pagedal

  • door:
  • op:
www.sportengezin.nl
www.sportengezin.nl

STADSKANAAL – Zaterdag drie januari 2015 kan iedereen die het nieuwe jaar sportief wil beginnen, meedoen aan een Nieuwjaarsduik in zwembad Pagedal in Stadskanaal. Het startschot voor de duik klinkt om 11.00 uur. Wie mee wil doen, komt voor die tijd naar het aangenaam verwarmde zwembad. Iedereen met een zwemdiploma is welkom en deelname is geheel kosteloos. Aanmelden is niet nodig.

De Nieuwjaarsduik is een eerste activiteit vanuit het sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht. Hapjes en drankjes staan klaar om het sportieve gestel te versterken. Een heuse djj zorgt voor hartverwarmende muzikale begeleiding tijdens het zwemmen. Rond 12.30 komt er een einde aan deze eerste Nieuwjaarsduik. Wie de smaak te pakken heeft, mag verder zwemmen in het subtropische zwemgedeelte. Of gaat als toeschouwer genieten van topprestaties op de jaarlijkse clubkampioenschappen van Zwemvereniging Nova. Ook dat is gratis.

Sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal
Het startschot van de duik is ook de officiƫle start van het sportstimuleringsproject Sport en gezin Stadskanaal dat op initiatief van Zwemvereniging Nova tot stand kwam met steun van de gemeente Stadskanaal, het zwembad Pagedal en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Met een bijdrage vanuit stimuleringsfonds Sportimpuls en aangevuld met een bijdrage door het innovatiefonds voor de zorg ZonMw, gaat een projectorganisatie zich de komende 2 jaar inzetten voor het stimuleren van gezonde, sportieve activiteiten door ouders en verzorgers.

De voorbereidingen zijn in volle gang en meer informatie zal de komende tijd bekend gemaakt worden via pers, social media en de website in aanbouw: www.sportengezin.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal