Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Prachtige opbrengst verloting voor Hospice tijdens de Moonlightshopping

Kerst-en-Moonlightshopping-Stadskanaal_20049STADSKANAAL – De gezellige sfeer tijdens de Moonlightshopping en kerstmarkt in Stadskanaal vrijdag voor de kerst zorgde voor grote belangstelling, ook bij de kraam van het Hospice. Dank zij de gulle giften van vele winkeliers uit de wijde omgeving waren er prachtige prijzen beschikbaar.

Hartverwarmend waren de reacties die in de gesprekken met de vrijwilligers naar voren kwamen. Veel mensen zien in, juist nu er veel verandert in de zorg, dat er een grote behoefte ontstaat aan een hospice. Een hospice is bedoeld voor mensen die terminaal zijn en niet meer in staat om in hun eigen woonomgeving te blijven wonen. Omdat ze alleen zijn, er geen mantelzorg is, of omdat de mantelzorg overbelast raakt.

Het Hospice Veen en Wolden staat in de startblokken. De vrijwilligers zijn er klaar voor! Maar een gebouw inrichten en de hele de exploitatie rondkrijgen is een kwestie van lange adem en er is veel geld voor nodig. Er is al heel wat geld binnen, maar nog niet genoeg. Wilt u meer weten over het Hospice Veen en Wolden, dan kunt u kijken op de website hospicestadskanaal.nl of contact opnemen met het bestuur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.