Direct naar de inhoud.

Kans op gratis boodschappen bij actie Albert Heijn en Klap tot Klap

  • door:
  • op:

klaptotklapAlbert HeijnSTADSKANAAL – Albert Heijn Stadskanaal en de Stichting Klap tot Klap gaan samenwerken. Wie zich inschrijft voor de Klap tot Klaploop, maakt kans op gratis boodschappen.

Het streven voor de 25e editie is meer dan 2000 deelnemers. Daarvoor hebben Albert Heijn en de Klap tot Klap de handen ineen geslagen. Vanaf 15 januari wordt er wekelijks een klant uitgeloot die voor een bedrag van € 100,- een kar vol boodschappen krijgt. De actie duurt in totaal 11 weken. Om wekelijks voor deze prijs in aanmerking te komen moet men aan drie voorwaarden voldoen. Ten eerste moet men in het bezit zijn van een bonuskaart, ten tweede moet men middels een kassabon kunnen aantonen boodschappen gekocht te hebben en ten derde moet een lid van het gezin zich ingeschreven hebben als deelnemer van de 25e editie van de Klap tot Klap.

Inschrijven kan vanaf 15 januari 2015 middels de website www.inschrijven.nl. Albert Heijn Stadskanaal stelt eveneens gratis bonuskaarten beschikbaar. Uit het bestand van personen die zich hebben ingeschreven voor de Klap tot Klap wordt wekelijks een winnaar geloot. De naam van de winnaar wordt wekelijks gepubliceerd op de site van de Klap tot Klap www.klaptotklaploop.nl en in de vestiging van de Albert Heijn aan het Ghandiplein 12 te Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal