Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsreceptie Borger-Odoorn

Logo Borger OdoornBORGER-ODOORN – Op woensdag 7 januari vindt van 19.30 tot 21.30 uur de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Borger-Odoorn plaats in het gemeentehuis in Exloo. Waarnemend burgemeester Piet Adema zal namens het gemeentebestuur terugblikken op 2014 en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor buitengewone prestaties van sporters uit de gemeente, en de inzet van vrijwilligers.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.