Direct naar de inhoud.

Avond4daagse Musselkanaal alweer bijna in kannen en kruiken

Start en finish avond4daagse Musselkanaal
Start en finish avond4daagse Musselkanaal

MUSSELKANAAL – De avond4daagse in Musselkanaal is van 19-05 t/m 22-05 2015. Zet het alvast in je agenda. De start en finish zijn dit jaar op het Willem Diemerplein in het centrum van het prachtige dorp. Hier vandaan gaan ook alle routes. De organisatie hoopt net als in 2014 op een grote opkomst. “We zijn volop bezig met de voorbereiding en om de puntjes op de i te zetten”, aldus woordvoerder H.de Jong van┬áStichting Activiteiten Musselkanaal (SAM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-