Direct naar de inhoud.

Nieuwe Coop-supermarkt in Onstwedde

  • door:
  • op:

 

foto: Coop.nl
foto: Coop

ONSTWEDDE – Op woensdag 21 januari is Onstwedde een Coop-supermarkt rijker. De voormalige in de Dorpsstraat opent dan zijn deuren als Coop. De winkel is geheel in een nieuw jasje gestoken en klaar voor alle vaste én nieuwe klanten. Ondernemer Jan Schut: “Coop Schut ondergaat een enorme metamorfose. We hebben de klant nu veel meer te bieden!”

Op 10 januari sluit de C1000-winkel, om vervolgens anderhalve week lang volledig verbouwd te worden. Schut: “De klant herkent de winkel straks niet meer terug. De nieuwe stijl van Coop, met hoofdkleuren oranje en zwart, komt overal terug. Maar dat is niet het enige: ook de indeling verandert compleet. Onze ambachtelijke slagerij behouden we. Die is onmisbaar.” De nieuwe supermarkt wordt daarnaast voorzien van een servicebalie. Hier kunnen klanten medicijnen, tabak en batterijen kopen. Daarnaast is het dankzij de nieuwe sinaasappelpers straks mogelijk om zelf verse sinaasappelsap te persen. “De nadruk komt nog meer op vers te liggen” vertelt Schut enthousiast. “Onze groente- en fruitafdeling wordt beter en groter. Hier zijn we erg trots op.”

Nieuwe winkel, vertrouwde gezichten
Vaste klanten hoeven het vertrouwde personeel niet te missen. Schut: “Het team blijft volledig hetzelfde. De klant ziet alle medewerkers dus ook na de heropening weer terug!” Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel in de nieuwe winkel. Schut: “Betrokken zijn bij Onstwedde en een praatje maken met de klant vinden wij erg belangrijk.” Op 21 januari vanaf 8.00 uur is het zover: de klant kan dan een kijkje nemen in de gloednieuwe Coop-winkel. Natuurlijk is er groot feest rond de opening. “Klanten profiteren van superscherpe openingsaanbiedingen. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.” Het team kan niet wachten tot het zover is. Schut: “Of we er zin in hebben? Zeker! We zijn echt toe aan een nieuwe, frisse stap!”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal