Direct naar de inhoud.

BOY 7 – Live on stage te zien in Stadskanaal

  • door:
  • op:

Artwork BOY7STADSKANAAL – BOY 7 – Live on stage, naar de bestseller van Mirjam Mous, is de spannendste voorstelling in het theater, speciaal voor iedereen vanaf 12 jaar. Deze muziektheaterproductie, met Baue van Leyden, Mike Reus, Guillermo Hilversum (uit SpangaS), Sanne Franssen en Eva van den Dam is op donderdag 5 februari om 20.00 uur te zien in Theater Geert Teis te Stadskanaal.

BOY 7 – Live on stage is het Nederlandse antwoord op successen als The Hunger Games, Divergent en The Maze Runner, de voorstelling speelt tot en met mei 2015 door heel Nederland.

Het verhaal
BOY 7 gaat over een jongen die bijkomt op een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Gelukkig vindt hij een rugzak met daarin een telefoon. Hij wil het alarmnummer bellen, maar ziet dat hij een voicemailbericht heeft. Hij hoort: ‘Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie!’ en hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in de rugzak gaat hij op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Stap voor stap komt hij dichterbij de verschrikkelijke waarheid.

Voor meer informatie, de speellijst en kaartverkoop ga naar www.liveonstage.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal