Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

100-jarige in Nieuw Buinen

borger-odoorn.nl

borger-odoorn.nl

NIEUW-Buinen – Afgelopen zondag is mevrouw L.H. Nieboer-Geerts 100 jaar geworden. Mevrouw Nieboer is woonachtig in Nieuw-Buinen en werd geboren op 25 januari 1915. Waarnemend burgemeester Piet Adema heeft mevrouw Nieboer opgezocht in woon- en zorgcentrum ‘De Wanne’ om haar namens het gemeentebestuur van Borger-Odoorn de hartelijke felicitaties over te brengen. Ook namens RTV Stadskanaal van harte gefeliciteerd natuurlijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.