Direct naar de inhoud.

Boer Geert is hot !

  • door:
  • op:
screenshot Boer Geert
screenshot Boer Geert

MUSSEL – Boer Geert zijn gedrag leidt tot enorme opwinding bij de kijkers van het populaire programma Boer zoek Vrouw van de KRO. Gisteravond keken maar liefst 4.1 miljoen mensen. Het ietwat vreemde gedrag van de boer uit Mussel was dan ook ‘trendic topic’ op twitter en facebook. Geert die volgens velen nogal ‘klef’ overkomt was zondagavond bezig zijn drie vrouwen te betasten en te zoenen tijdens de logeerweek. Ook snoof hij regelmatig de geur van de vrouwen op. Dat laatste leverde hem op social media de bijnaam op van ‘geile Geert’ toen presentatrice Froukje de Both er een hashtag voor plaatste.

De tweet ‘fifty shades of Geert’ werd veelvuldig geretweet. Je kunt wel stellen dat KRO’s  ‘Boer zoekt Vrouw’ met Geert ‘oet’ Mussel een ware kijk-sensatie heeft binnengehaald. Iedereen praat erover. Dan heb je een kijkhit.

Foto: http://ardgelinck.tumblr.com/
Foto: ardgelinck.tumblr

Geert Krops is, volgens mensen die hem kennen gewoon zichzelf. Hij is eerlijk en recht voor zijn raap. Dus ook in de tv reeks.  Dat werkt soms in het voordeel maar ook in het nadeel.  Geert zijn ‘vreemde’ gedrag richting vrouwen is overigens niet het enige spraakmakende. Zijn citaten over zichzelf in de derde persoon enkelvoud zijn ingeslagen als een bom. ‘Geert is er klaar voor’, ‘even een broodje smeren voor Geert’, Geert heeft er zin in.’ Het komt allemaal ietwat lachwekkend over.

De drie vrouwen en Geert boeit het allemaal allerminst. Toen de opnamen plaatsvonden was het immers nog niet bekend dat juist hun verschijning zou gaan leiden tot de meest spraakmakende van de huidige reeks. Boer zoekt Vrouw spint er garen bij dankzij de fruitteler uit Mussel.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal