Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kikker viert zijn verjaardag in Stadskanaal

Kikker is Jarig - Artwork Theater TerraSTADSKANAAL – Theater Terra, bekend van Dribbel, Koekeloere en Kleine Ezel, viert dit seizoen de 25ste verjaardag van Max Velthuijs’ Kikker met de compleet nieuwe jubileumvoorstelling ‘Kikker is jarig’. Deze familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar is op zaterdag 7 februari om 14.00 uur te zien in Theater Geert Teis te Stadskanaal.

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met de nieuwe familiemusical Kikker is jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien! Kom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater? Kikker is jarig is tot en met maart 2015 te zien door heel Nederland.

Met Dick Feld, Babbe Groenhagen, Wesley de Ridder en Dide Vonk.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst van Kikker is jarig op www.theaterterra.nl. De voorstellingen van Theater Terra zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.