Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Erik Bieze op kandidatenlijst Groninger Belang

Erik Bieze van Gemeente Belangen Stadskanaal

Raadslid Erik Bieze (GBS)

STADSKANAAL – (interview) – Erik Bieze uit Stadskanaal staat op een verkiesbare plek op de kandidatenlijst van de nieuwe Provinciale partij ‘Groninger Belang’. Hij hoopt dan ook op veel zetels want, zo vertelde hij bij RTV Stadskanaal, gaat de partij serieus werken aan vraagstukken zoals gasboringen, windmolens, herindeling en werkgelegenheid. Er zijn in totaal 43 zetels te verdelen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart.

 

‘Groninger Belang’ is een initiatief van zestien lokale partijen uit diverse Groninger Gemeenten. Vorig jaar oktober is de oprichting in een stroomversnelling gekomen en is er besloten om met de Provinciale Statenverkiezingen mee te gaan doen. Wat betekent dit voor onze regio? Wat kan de nieuwe partij landelijk bereiken voor onze provincie?

Erik Bieze, oud wethouder en huidig raadslid Gemeente Belangen Stadskanaal, legt het allemaal uit. Hij deed dit in het radioprogramma ’S-Express’ afgelopen vrijdagavond. Bert Jan Brinkman sprak met hem.

Een compilatie..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Erik Bieze op kandidatenlijst Groninger Belang

  1. Raar dat Biese aanraad niet op Groninger belang te stemmen. Over herindeling heeft hij een hele andere mening als andere lokale partijen. Geen enkele journalist die dat opvalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.