Direct naar de inhoud.

Sponsoren tekenen contract Klap tot Klaploop 2015

  • door:
  • op:
Klap tot Klaploop (archieffoto)
Klap tot Klaploop (archieffoto)

STADSKANAAL – De Klap tot Klaploop is sterk afhankelijk van sponsoren want zonder financiele ondersteuning vanuit het bedrijfsleven is dit sportevenement niet te organiseren. Mede omdat Univé Stad en Land besloten heeft om met ingang van 2016 te stoppen als hoofdsponsor van dit sportevenement, is het bestuur nu al aan de slag om nieuwe sponsoren te contracteren.

Vorige week hebben het Noorderpoort te Stadskanaal, J. C. Krans BV te Nieuw Buinen, Kisuma Chemicals te Veendam en Jan Luikens Banden- en APK centrum te Stadskanaal voor één jaar een sponsorcontract getekend. Tijdens de bijeenkomst in de kantine van Jan Luikens werden eveneens de contracten met Sportdorp Musselkanaal en Klok Sport te Stadskanaal getekend. Twee sponsoren hebben hun bedrijfsnaam tevens verbonden aan het parcoursrecord: bij de mannen is dat Jan Luikens Banden en APK service en bij de vrouwen is dat J. C. Krans BV.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal