Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaalster Paul Kuijpers geeft lezing over debuutroman ‘De koninklijke weg’

Paul Kuijpers

Paul Kuijpers

STADSKANAAL – Stadskanaalster Paul Kuijpers geeft dinsdagavond 24 februari in Bibliotheek Stadskanaal een lezing over zijn debuutroman ‘De koninklijke weg’. Het boek behandelt het thema van vaders die na een vechtscheiding hun kinderen niet meer zien.

Het verhaal van ‘De Koninklijke weg’ is gebaseerd op Paul Kuijpers eigen ervaringen. Na zijn scheiding mocht Kuijpers zijn kinderen niet meer zien. In het boek gaat hij in op het gevecht dat ouders voeren met elkaar en instanties. Deze instanties kiezen er meestal voor om kinderen na een scheiding in eerste instantie toe te wijzen aan de moeder, de ‘koninklijke weg’.

Tijdens de avond in Bibliotheek Stadskanaal vertelt Kuijpers over zijn debuut. Er worden filmfragmenten getoond en er zal ruimte zijn om met elkaar te discussiëren. De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.