Direct naar de inhoud.

Bijeenkomst over rug- en/of nekklachten in Refaja

Refaja ZiekenhuisSTADSKANAAL – De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten ‘de Wervelkolom’ organiseert op maandag 2 maart een themabijeenkomst in het Refaja ziekenhuis over “Rug en/of nekklachten: de ene dag kun je veel meer dan de andere. Hoe gaat u daarmee om?”

Tijdens deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om ervaringskennis uit te wisselen met lotgenoten. Omgaan met rug en/of nekklachten is een hele kunst. U heeft daar ook vast ervaring in opgedaan en misschien wel manieren, tips of hulpmiddelen gevonden die u bevallen. Ervaringen en manieren die goud waard kunnen zijn voor anderen, omdat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen.

De themabijeenkomst wordt gehouden van 14.00 – 16.00 uur in het Refaja ziekenhuis, Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. Deelname is gratis.
Aanmelden tot 27 februari bij NVVR “de Wervelkolom” telefoon: 088-0707210 of per e-mail: secretariaat@nvvr.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-