Direct naar de inhoud.

Medailles voor ZPC Stadskanaal in Winschoten

  • door:
  • op:

ZPC StadskanaalWINSCHOTEN – Op zaterdag 14 februari is er door de zwemmers van ZPC Stadskanaal weer een groot aantal medailles gewonnen bij de 25-50 meter wedstrijd in Winschoten.

Voor Sanne Kruisinga, Martijn Lingbeek en Xander Boets was dit hun eerste wedstrijd. Er werden keurige tijden op de klokken gezet. Op de 25 meter rugslag, de medailleslag werden gouden medailles gehaald door Xander Boets, Sven Schipper, Marit Post, Jesper Boets, Sterre-Marit Drok, Alinda Wezel, Marten Wezel en Doo-Hwan van Gennip. Zilveren medailles werden omgehangen bij Hinke Jager, Danny Schipper, Eline Pathuis, Elise Bentlage, Miranda Jonkman, Jin-Tae van Gennip en Tim Hatzmann. Het brons ging naar Ruben de Jonge en Suzanne Klinkenberg.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal