Direct naar de inhoud.

Graaien naar koopjes in Stadskanaal

  • door:
  • op:

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Op zaterdag 28 februari verkopen de ondernemers in het centrum van Stadskanaal de laatste opruimingsartikelen/restpartijen voor spotprijzen. Het winkelende publiek kan dan weer graaien naar koopjes. De opruiming/restpartijen.worden aangeboden in de winkel, of uitgestald in een kraampje voor de winkel. Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, gratis parkeren en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-