Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Graaien naar koopjes in Stadskanaal

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Op zaterdag 28 februari verkopen de ondernemers in het centrum van Stadskanaal de laatste opruimingsartikelen/restpartijen voor spotprijzen. Het winkelende publiek kan dan weer graaien naar koopjes. De opruiming/restpartijen.worden aangeboden in de winkel, of uitgestald in een kraampje voor de winkel. Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, gratis parkeren en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.