Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Purisa en RTV Stadskanaal gaan overeenkomst aan

purisaRTVS – Purisa is een mediavormgever uit Nieuw Buinen. Het nog jonge mediabedrijf is opgezet door Arjan Plat en timmert aan de weg met videoproducties, grafische vormgeving, fotografie, web- development & film cursussen. Purisa is o.a. een samenwerking aangegaan met de programmamakers van het radioprogramma ‘S-express’ die wekelijks een infotainment show maken voor de radiozenders RTV Stadskanaal en Radio Parkstad.

Cameraploeg

Purisa zal hier elke vrijdagavond aanwezig zijn om de live- artiesten te filmen. Tevens levert het bedrijf een vaste cameracrew voor RTV Stadskanaal. Cameramensen in opleiding zullen zowel door Purisa als bij RTV Stadskanaal hun stage lopen.  RTV Stadskanaal en Purisa zijn blij met de samenwerking die in de toekomst nog verder uitgebouwd zal worden. Surf hier naar de website van Purisa.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.