Direct naar de inhoud.

Podium.TV stopt met uitzenden

  • door:
  • op:
Podium.TV stopt met televisie uitzendingen

REGIO – De goed bekeken regionale commerciële televisiezender Podium.TV stopt per 1 januari aanstaande met haar uitzendingen. Dit bericht de televisiezender op haar website.

De televisiezender is in Noord Nederland te zien is via digitale televisiepakketten van Ziggo, SKV, Caiway en KabelNoord. Podium.TV begon haar uitzendingen op 1 maart 2014. De zender werd goed bekeken vanwege evenementen, cultuur en sportwedstrijden uit het Noorden. Ook de prachtige dorpsfilms uit de jaren 50 en 60 trekken veel kijkers. Deze films zijn veelal gerestaureerd door het GAVA  (Groninger / Drents Archieven) instituut. Zo komen er dagelijks nostalgische beelden (films van toen) voorbij uit Stadskanaal, Veendam, Borger, Meeden en nog veel meer plaatsen en dorpen uit de noordelijke regio.

De zender stopt per 1 januari aanstaande met haar uitzendingen. “Na 7 jaren vele mooie live-uitzendingen en programma’s te hebben gemaakt stopt Podium TV. Wij willen iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt“, aldus de televisieleiding.

Vanaf 2015 werkte Podium. TV samen met de Noordelijke Dagbladen Combinatie (NDC). Dit jaar kwam daar een eind aan, nadat NDC werd overgenomen door het Mediahuis. Inmiddels is de naam van NDC veranderd in Mediahuis Noord. Waarom de televisiezender nu definitief de stekker eruit trekt, is niet duidelijk. Het facilitaire bedrijf achter Podium TV gaat verder als Utilitys.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal